PILATESKURSSIT

Hyvinvointistudio Kehotus tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pilateskursseja. Kehotuksesta löytyy omat kurssit vasta-alkajille ja pilatesta jo pidempään harrastaneille.

JOOGAKURSSIT

Kehotuksen joogakurssit sopivat kaikille joogasta kiinnostuneille! Tarjontaamme kuuluu sekä virtaavaa Flow joogaa että rauhoittavaa Yin joogaa. Kevätkaudella uutuus Joogaterapia!

 

 

FASCIAMETHOD

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kokonaisvaltainen kehonhuoltomenetelmä. Tunnilla keskitytään parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin venytyksin ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen.

ILMATUNNIT

Kehotuksen Ilmatunneilla harjoittelu tapahtuu katosta riippuvalla kankaalla. Kankaalla harjoittelu haastaa tehokkaasti koko kehon ja parantaa liikkuvuutta sekä harjoittaa liikehallintaa.

MIESTEN KEHONHUOLTO

Miesten kehonhuolto on oma kurssi kaiken ikäisille ja kuntoisille miehille! Kurssilla tehdään monipuolisia kehonhallinta- ja liikkuvuusharjoitteita erilaisia välineitä (kuten esim. pilatesrullat ja -pallot, fascia- ja siilipallot) hyödyntäen. 

ÄITI-VAUVA RYHMÄT

Kehotuksen Äiti-vauvaryhmät ovat äidin ja noin 6vko-12kk ikäisen vauvan yhteisiä liikuntahetkiä. Ryhmissä keskitytään äidin hyvinvoinnnin lisäämiseen, vauva huomioiden. 

TEHOTREENI

Kehotuksen Tehotreeni sopii sinulle, joka haluat kehittää tehokkaasti kestävyyskuntoa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta turvallisesti fysioterapeutin kannustavassa ja ammattitaitoisessa ohjauksessa!

HYVINVOIVA KEHO & MIELI

Hyvinvoiva Keho & Mieli on matalan kynnyksen kehonhuoltotunti, jossa mindfulness eli tietoinen läsnäolo yhdistyy liikkeeseen. Tärkeintä on kehon tuntemusten havainnointi, kehon ja mielen yhteityö eli kehoyhteyden harjoittaminen.

PUISTOTUNNIT

Suositut Puistotuntimme jatkuvat jälleen kesällä 2023!

TERVE SELKÄ

Terve Selkä on fysioterapeutin ohjaama tunti, joka keskittyy selän hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. 

BARRE

Hyvinvointistudio Kehotuksen Barre-tunnit ovat yhdistelmä pilatesta ja balettia! Osa Barre-tunnin liikkeistä tehdään käyttäen balettitankoa (barrea) apuna.

HYVINVOINTIA RASKAUTEEN-KURSSI

Oma kurssi raskaanaoleville!

Seuraava kurssi mahdollisesti loppukeväällä/syksyllä 2023. Katso Äitiyspilates.