PILATESKURSSIT

Hyvinvointistudio Kehotus tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pilateskursseja. Kehotuksesta löytyy omat kurssit vasta-alkajille ja pilatesta jo pidempään harrastaneille.

JOOGAKURSSIT

Kehotuksen joogakurssit sopivat kaikille joogasta kiinnostuneille! Tarjontaamme kuuluu sekä virtaavaa Flow joogaa että rauhoittavaa Yin joogaa. Kevätkaudella uutuus Joogaterapia!

 

 

FASCIAMETHOD

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kokonaisvaltainen kehonhuoltomenetelmä. Tunnilla keskitytään parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin venytyksin ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen.

TANSSILLINEN KEHONHUOLTO

Newellness – tanssillinen kehonhuolto on osteopaatti, tanssiharrastaja Tiana Newellin kehittämä kehonhuoltotunti, joka avaa ja rentouttaa kehoa sekä kehittää kehonhallintaa ja koordinaatiota tanssillisella otteella.
Tunnilla nautitaan latino- ja afrorytmeistä sekä sytyttävistä klassikkokappaleista. 
Lempeät ja mukaansatempaavat liikesarjat hoitavat niveliä ja mieltä etkä tarvitse aiempaa tanssitaustaa.
Tunti on palauttava ja vain kevyesti sykettä nostava.  
Loppurentoutuksessa keskitytään hengitykseen ja pallean toiminnan edistämiseen.

ILMATUNNIT

Kehotuksen Ilmatunneilla harjoittelu tapahtuu katosta riippuvalla kankaalla. Kankaalla harjoittelu haastaa tehokkaasti koko kehon ja parantaa liikkuvuutta sekä harjoittaa liikehallintaa.

PUISTOTUNNIT

Suositut Puistotuntimme jatkuvat jälleen kesällä 2023. Tarjolla on Puistojumppaa, -pilatesta ja -joogaa.

Kaikki Puistotunnit ovat kesällä 2023 Rantalan saunalla (Ruodasjärventie 50) Lempäälän Kuljussa.

TEHOTREENI

Kehotuksen Tehotreeni sopii sinulle, joka haluat kehittää tehokkaasti kestävyyskuntoa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta turvallisesti fysioterapeutin kannustavassa ja ammattitaitoisessa ohjauksessa!

MIESTEN KEHONHUOLTO

Miesten kehonhuolto on oma kurssi kaiken ikäisille ja kuntoisille miehille! Kurssilla tehdään monipuolisia kehonhallinta- ja liikkuvuusharjoitteita erilaisia välineitä (kuten esim. pilatesrullat ja -pallot, fascia- ja siilipallot) hyödyntäen. 

ÄITI-VAUVA RYHMÄT

Kehotuksen Äiti-vauvaryhmät ovat äidin ja noin 6vko-12kk ikäisen vauvan yhteisiä liikuntahetkiä. Ryhmissä keskitytään äidin hyvinvoinnnin lisäämiseen, vauva huomioiden. 

HYVINVOIVA KEHO & MIELI

Hyvinvoiva Keho & Mieli on matalan kynnyksen kehonhuoltotunti, jossa mindfulness eli tietoinen läsnäolo yhdistyy liikkeeseen. Tärkeintä on kehon tuntemusten havainnointi, kehon ja mielen yhteityö eli kehoyhteyden harjoittaminen.

BARRE

Hyvinvointistudio Kehotuksen Barre-tunnit ovat yhdistelmä pilatesta ja balettia! Osa Barre-tunnin liikkeistä tehdään käyttäen balettitankoa (barrea) apuna.

HYVINVOINTIA RASKAUTEEN-KURSSI

Oma kurssi raskaanaoleville!

Seuraava kurssi mahdollisesti loppukeväällä/syksyllä 2023. Katso Äitiyspilates.