Hyvinvointistudio Kehotus

Tampereentie 22
37500 Lempäälä
+358 407334246
info@kehotus.fi

 

Kehotuksen hoitohuoneessa vastaanottavien ammatinharjoittajien yhteystiedot löydät tästä

 

Hanna-Kaisa Hakala

Hanna-Kaisa Hakala

Kehotuksen yrittäjä

Olen syntyperäinen lempääläläinen fysioterapeutti ja PhysioPilates-ohjaaja. Kehotus on minun toteutunut unelmani omasta pilatesstudiosta!
Olen ohjannut liikuntaa vuodesta 2004 alkaen ja rakastan työtäni päivä päivältä enemmän. Olen ohjaajana iloinen, idearikas ja innostava! Tarpeen tullen olen vaativa ja tiukka, mutta uskon kannustuksen ja positiivisen palautteen voimaan.
Olen erikoistunut äitiysliikunnan ohjaamiseen ja ovauvat ja dottavat ja synnyttäneet äidit ja heidän hyvinvointinsa on erityisen lähellä sydäntäni.

Ohjaan Kehotuksessa liikuntaa kaiken ikäisille miehille ja naisille! Lajeina muun muassa pilates, voima pilates, tehotreeni, FasciaMethod, ilmapilates, ilmajooga, miesten kehonhuolto, äänimaljarentoutus, äiti-vauva-ryhmät. Kesäkaudella ohjaan SUP-tunteja ja -retkiä ja puistotunteja.

  Annika Uutela

  Annika Uutela

  Olen lempääläinen fysioterapeutti ja PhysioPilates-ohjaaja. Teen fysioterapeuttina töitä Flexiossa Tampereella. Asiakkainani käy paljon erilaisista pitkittyneistä kivuista, stressistä ja ahdistuksesta kärsiviä asiakkaita. Minua kiinnostaa ihmiskehon monimuotoinen kokonaisuus sekä kehon ja mielen molemminpuolinen vaikutus toisiinsa. Olen utelias ja innostunut etsimään vastauksia nykypäivän ihmisen kehollisiin haasteisiin. Päivätöissäni näen, minkälaisia ongelmia ihmisten oireilun taustalla on. Kehotuksessa pyrin ohjaamaan lempeitä kehotietoisuutta lisääviä pilatestunteja, joilla voit parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ennaltaehkäistä kiputiloja.

  Ohjaan Kehotuksessa Pilates & venyttely-tuntia.

   Leena Saha

   Leena Saha

    Olen koulutukseltani joogaopettaja (RYT 200h + 200h jatkotason joogaopettajakoulutusta), kiinalaisen lääketieteen ammattilainen, ohjaustoiminnan artenomi ja taideterapeuttisten menetelmien ohjaaja. Minua on kiinnostanut aina ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, jota pystyn lähestymään monelta suunnalta.

   Ohjaan Kehotuksessa Flow joogaa, ilmajoogaa, Äiti-vauva Joogaa, Jooga ja erilaisia workshopeja, kuten simerkiksi Joogaa, taidetta & viiniä-iltoja.

   Lisää tietoa minusta löydät kotisivuiltani www.yogart.fi.

    Jonna Välikangas

    Jonna Välikangas

    Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja PhysioPilates-ohjaaja. Kiinnostukseni ja lisäkoulutukseni suuntautuvat erityisesti raskaanaolevien ja synnyttäneiden pariin. Olen ohjannut hyvin laajasti erilaisia ryhmäliikuntatunteja vuodesta 2012 alkaen ja koen löytäneeni itselleni mieluisimman ohjausmuodon pilateksen sekä erilaisten kehoa ja mieltä huoltavien tuntien parista.

    Ohjaan Kehotuksessa pilatesta, Miesten kehonhuoltoa ja Äiti-vauva Pilatesta.

    Satu Hokkanen

    Satu Hokkanen

    MethodPutkisto-pilates ja -syvävenyttelyohjaaja. Ohjaan Kehotuksessa Connect Body & Mind-tuntia.

     Anna Kirjavainen

     Anna Kirjavainen

     Yoga Yinful-ohjaaja ja energiahoitaja. 

      Ohjaan Kehotuksessa Yoga Yinful-tunteja ja perjantai-iltojen pitkiä Yin-tunteja.