Hyvinvointistudio Kehotus

Tampereentie 22
37500 Lempäälä
+358 407334246
info@kehotus.fi
Hanna-Kaisa Hakala

Hanna-Kaisa Hakala

Kehotuksen yrittäjä

Olen syntyperäinen lempääläläinen fysioterapeutti ja PhysioPilates-ohjaaja. Kehotus on minun toteutunut unelmani omasta pilatesstudiosta!
Olen ohjannut liikuntaa vuodesta 2004 alkaen ja rakastan työtäni päivä päivältä enemmän. Olen ohjaajana iloinen, idearikas ja innostava! Tarpeen tullen olen vaativa ja tiukka, mutta uskon kannustuksen ja positiivisen palautteen voimaan.
Olen erikoistunut äitiysliikunnan ohjaamiseen ja erikoistun koko ajan lisää äitiysfysioterapiaan. Odottavat ja synnyttäneet äidit ja heidän hyvinvointinsa on erityisen lähellä sydäntäni.

Ohjaan Kehotuksessa liikuntaa vauvoille, lapsille, nuorille, työikäisille, naisille, miehille, senioreille; ihan kaikille!

  Annika Uutela

  Annika Uutela

  Olen lempääläinen fysioterapeutti ja PhysioPilates-ohjaaja. Teen fysioterapeuttina töitä psykofyysiseen fysioterapiaan erikoistuneessa Bodymind Oy:ssa Tampereella. Asiakkainani käy paljon erilaisista pitkittyneistä kivuista, stressistä ja ahdistuksesta kärsiviä asiakkaita. Minua kiinnostaa ihmiskehon monimuotoinen kokonaisuus sekä kehon ja mielen molemminpuolinen vaikutus toisiinsa. Olen utelias ja innostunut etsimään vastauksia nykypäivän ihmisen kehollisiin haasteisiin. Päivätöissäni näen, minkälaisia ongelmia ihmisten oireilun taustalla on. Kehotuksessa pyrin ohjaamaan lempeitä kehotietoisuutta lisääviä pilatestunteja, joilla voit parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ennaltaehkäistä kiputiloja.

  Ohjaan Kehotuksessa syyskaudella Terve Selkä Pilates-kurssia sekä Miesten kehonhuolto-kurssia (vuorotellen Hantan kanssa).

   Leena Saha

   Leena Saha

   Olen koulutukseltani joogaopettaja (RYT 200h + 200h jatkotason joogaopettajakoulutusta), kiinalaisen lääketieteen ammattilainen, ohjaustoiminnan artenomi ja taideterapeuttisten menetelmien ohjaaja. Minua on kiinnostanut aina ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, jota pystyn lähestymään monelta suunnalta.

   Lisää tietoa minusta löydät kotisivuiltani www.yogart.fi.

   Ohjaan Kehotuksessa syyskaudella 2019 ilmajooga-kursseja, Yin&Yang jooga-kurssia, Äiti-vauva Joogaa, Jooga & Akupunktio- workshopeja ja torstain Kehonhuolto-kurssia.
   Kevätkaudella 2020 ohjaan Ilmajoogaa, Flow Joogaa, Yin Joogaa, Terve Selkä Joogaa, MIesten kehonhuoltoa ja Äiti-vauva Joogaa.