PUISTOTUNNIT

Tervetuloa vahvistumaan, vetreytymään ja nauttimaan kesästä ja liikunnan ilosta suosituille Puistotunneillemme!

Aikataulun mukaiset tunnit ovat läpi kesän, ajalla 15.5.-28.8. Lisäksi pidämme neljänä tiistaina (13.6.-4.7.) Jumppaa vauvan tai taaperon kanssa. 

 

Infoa tunnille tuleville:

Kaikki tunnit ovat Rantalan saunan pihanurmella Ruotasjärven rannalla, osoitteessa Ruodasjärventie 50, Lempäälä. Pihassa on pysäköintipaikkoja ja uintimahdollisuus. Perille pääsee myös pyörällä tai kävellen. Bussipysäkiltä Tampereentien varresta on noin 2km matka Rantalan saunalle.

 Tunneille ei tarvitse ilmoittautua!

Ota kaikille tunneille mukaan jumppa-alusta/pyyhe ja vesipullo.

Hinta 10€/kerta tai 85€/10 kerran kortti.

Maksu käteisellä (mielellään tasaraha), Mobile Paylla tai liikuntaeduilla.

10 kerran kortin voit maksaa myös verkkokaupassa. Ostoksille pääset tästä www.holvi.com/shop/kehotus.

Tunneilla on säävaraus! Sateisella säällä nurmi on liukas eikä tunteja ole turvallista pitää. Tiedotamme mahdollisista peruutuksista samana päivänä klo 15 mennessä some-kanavillamme. Tieto peruutuksesta näkyy myös nettisivujen etusivulla Facebook-upotuksessa.

Puistojumppa

Tehokasta, mukaansatempaavaa ja iloista liikuntaa Rantalan saunalla kauniissa maisemissa. Tunti sisältää kestävyyskuntoa vahvistavia harjoituksia, monipuolisia lihaskunto-ja liikehallintaharjoituksia sekä tasapainoa ja liikkuvuutta kehittäviä harjoituksia rytmikkään musiikin tahdissa. Sopii kaikille!

Ohjaajina ryhmäliikuntaa pitkään ohjanneet fysioterapeutit Jonna Välikangas ja Hanna-Kaisa Hakala.

 

Puistojooga

Lempeitä, kaikille sopivia joogaharjoituksia! Jooga vahvistaa, parantaa liikkuvuutta, rentouttaa ja rauhoittaa. Tunti sisältää alun lyhyeen rentoutusharjoituksen/pysähtymisen hetkeen, turvallisia ja lempeitä jooga-asanoita ja loppurentoutuksen. Tunti suunnitellaan sää huomioiden. Mikäli on viilempää, tunti sisältää enemmän pystyasennon harjoituksia ja virtaavampaa liikettä. Kuumalla säällä harjoitukset ovat rauhallisempia. 🧘‍♀️
Ohjaajina joogaopettajat Leena Saha ja Tiina Mikkola.

 

Puistopilates

Pilatesharjoittelussa keskitytään erityisesti keskivartalon syvien lihasten vahvistamiseen. Liikkeet parantavat ryhtiä, voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa, kehonhallintaa ja kehontuntemusta. Tunti on lempeä ja sopii kaikille! Ohjaaja antaa vaihtoehtoja liikkeille. 🌼
Ohjaajana fysioterapeutit, PhysioPilates-ohjaajat Jonna Välikangas ja Hanna-Kaisa ”Hantta” Hakala

 

Jumppaa vauvan tai taaperon kanssa

 Tehokasta ja hauskaa harjoittelua vauvan tai taaperon kanssa Rantalan saunan nurmella tiistaisin klo 10.30-11.30.

Tunti on 13.6., 20.6., 27.6. ja 4.7. Säävaraus!

Tunti sisältää alkulämmittelyn, kuntopiiri-tyyppisen harjoitusosuuden ja liikkuvuusharjoitus-/ venyttelyosuuden. Sopii kaikille! Ohjaaja antaa vaihtoehtoja liikkeille.

Lasta käytetään harjoituksissa painona tai lapsi voi nukkua tai leikkiä vanhemman lähellä. Myös isompien lasten kanssa saa osallistua, mutta vanhempi on itse vastuussa lapsesta.

Harjoituksen kesto on noin 45-60min, jonka jälkeen voi halutessaan jäädä vapaasti seurustelemaan muiden vanhempien ja lasten kanssa.

Luvassa siis tehokasta liikuntaa, mukavaa yhdessä oloa ja vertaistukea!

Kertamaksu 10€. Ota mukaan oma matto ja viltti vauvalle, juomapullo ja päälle säänmukainen varustus. Isommalle lapselle lelut ja eväät! 🙂

Säävaraus! Sateella tuntia ei pidetä. Seuraile Kehotuksen some-kanavia. Mikäli tunti perutaan, siitä ilmoitetaan edellisenä iltana klo 21 mennessä.