Ohjaajat

Hanna-Kaisa Hakala

Olen syntyperäinen lempääläläinen fysioterapeutti ja PhysioPilates-ohjaaja. Kehotus on minun toteutunut unelmani omasta pilatesstudiosta! Olen ohjannut liikuntaa vuodesta 2004 alkaen ja rakastan työtäni päivä päivältä enemmän. Olen ohjaajana iloinen, idearikas ja innostava! Tarpeen tullen olen vaativa ja tiukka, mutta uskon kannustuksen ja positiivisen palautteen voimaan. Olen erikoistunut äitiysliikunnan ohjaamiseen ja erikoistun koko ajan lisää äitiysfysioterapiaan. Odottavat ja synnyttäneet äidit ja heidän hyvinvointinsa on erityisen lähellä sydäntäni.

Ohjaan Kehotuksessa liikuntaa vauvoille, lapsille, nuorille, työikäisille, naisille, miehille, senioreille; ihan kaikille!

 • Ylioppilas 2006
 • Liikunnanohjauksen peruskurssi 2006
 • Liikunnan ammattitutkinto 2009
 • FAF personal Trainer 2009
 • Fysioterapeutti AMK 2012
 • PhysioPilates-ohjaaja (tasot 1-3) 2013-2019
 • Vauvahieronnanohjaaja 2014
 • Bailamama 4Venus-, 2Baby ja 9Months-ohjaajakoulutukset 2016 ja 2019
 • FasciaMethod-ohjaajakoulutus 2017
 • Äitiysfysioterapian peruskoulutus 2018
 • Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatio-koulutus 2018
 • Äitiysliikunnan ohjaamisen jatkokoulutus 2018
 • Äitiysliikunnan ohjaamisen peruskoulutus 2019
 • Barre-ohjaajakoulutus 2019

Lisäksi lukuisia muita liikunta-alan ja fysioterapian kursseja. 

Annika Uutela

Olen lempääläinen fysioterapeutti ja PhysioPilates-ohjaaja. Teen fysioterapeuttina töitä psykofyysiseen fysioterapiaan erikoistuneessa Bodymind Oy:ssa Tampereella. Asiakkainani käy paljon erilaisista pitkittyneistä kivuista, stressistä ja ahdistuksesta kärsiviä asiakkaita. Minua kiinnostaa ihmiskehon monimuotoinen kokonaisuus sekä kehon ja mielen molemminpuolinen vaikutus toisiinsa. Olen utelias ja innostunut etsimään vastauksia nykypäivän ihmisen kehollisiin haasteisiin. Päivätöissäni näen, minkälaisia ongelmia ihmisten oireilun taustalla on. Kehotuksessa pyrin ohjaamaan lempeitä kehotietoisuutta lisääviä pilatestunteja, joilla voit parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ennaltaehkäistä kiputiloja.

Ohjaan Kehotuksessa syyskaudella Terve Selkä Pilates-kurssia sekä Miesten kehonhuolto-kurssia (vuorotellen Hantan kanssa)

Leena Saha

Olen koulutukseltani joogaopettaja (RYT 200h + 200h jatkotason joogaopettajakoulutusta), kiinalaisen lääketieteen ammattilainen, ohjaustoiminnan artenomi ja taideterapeuttisten menetelmien ohjaaja. Minua on kiinnostanut aina ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, jota pystyn lähestymään monelta suunnalta.

Lisää tietoa minusta löydät kotisivuiltani www.yogart.fi.

Ohjaan Kehotuksessa syyskaudella 2019 ilmajooga-kursseja ja Yin&Yang jooga-kurssia.

Heidi Salonen

Olen nokialainen fysio- sekä ratsatusterapeutti, jolla on pilatesohjaajan koulutus. Olen luonteeltani Ilonen, rento ja helposti lähestyttävä, minulta uskaltaa aina kysyä, jos jokin askarruttaa. Työssäni fysioterapeuttina kohtaan tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsiviä asiakkaita. Ohjauksessani pyrin huomioimaan jokaisen yksilöllisesti ja eriyttämään ohjausta tarvittaessa. Minua kiinnostaa oikeastaan kaikki kehoon ja sen toiminnallisuuteen liittyvä.

Syyskaudella 2019 ohjaan Kehotuksessa Pilatesta ratsastajille-lyhytkurssia. Olen koko elämäni viettänyt hevosten ja ratsastuksen parissa, jonka vuoksi tiedän, kuinka tärkeää keskivartalon ja lantion alueen hallinta on tasapainoisen ja symmetrisen istunnan kannalta. Toki muutkin pilateksen elementit tukevat ratsastusta, kuten myös monia muita lajeja. Pilates onkin erinomaista oheisharjoittelua, joka parantaa myös kehontuntemusta..

Eeva-Maria Pasonen

Olen Tamperelainen joogaopettaja (YogaSource Teacher Training RYT 500) ja pilates Health-ohjaaja. Lisäksi olen kouluttautunut Aerial, Yin ja Vinyasa-joogaohjaaja. Minulla on joogaan terapeuttinen lähestymistapa ja haluan joogan sekä pilateksen avulla auttaa ihmisiä voimaan paremmin sekä henkisesti että fyysisesti. Rakastan työtäni ja teen sitä koko sydämestäni. Tuntieni tavoitteena on luoda turvallinen, rento ja kannustava ilmapiiri ja asiakkaalle kokonaisvaltainen hyvä olo. Mielummin pieni pilke silmäkulmassa kuin otsa kurtussa. Joogaan harjoittaminen lisää hyvää oloa ja auttaa meitä keskittymään kaikista tärkeimpään eli tähän hetkeen. Nykyaikana eletään hektistä ja kiireistä elämää. Joogamatolla saa hetken hengähtää ja kysyä itseltään : mitä kuuluu? kuinka voit? Säännöllinen joogaharjoitus on hyvä keino löytää elämään tasapainoa ja iloa.

Ohjaan Kehotuksessa syyskaudella 2019 jooga-workshopeja.
Olet lämpimästi tervetullut tunneilleni juuri sellaisena kuin olet. Nähdään matolla!