KEHOTUKSEN SUP-TOIMINTA JATKUU TAAS KESÄLLÄ 2022!

SUP-kurssit ja 90min lautavuokraus Rantalan saunalla alkavat 27.6.

SUP eli Stand-up paddling on maailman nopeiten kasvava vesiurheilulaji. Suppailussa yhdistyvät Suomen kaunis järviluonto ja sen rauhoittava vaikutus sekä fyysinen harjoitus. Lajiin pääsee nopeasti sisään ja se sopii kaiken ikäisille ja -kuntoisille suppailijoille!

Suppailu vahvistaa koko kehoa ja erityisesti keskivartaloa. Myös kestävyyskunto kehittyy! Järvellä suppailu myös rentouttaa ja rauhoittaa mieltä.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Kehotuksen SUP-tunneilla ja retkillä pääset turvallisesti ja innostavasti tutustumaan suppailun saloihin.                                Kaikkien ohjattujen tuntien hintaan sisältyy laudan lisäksi kelluntaliivi, mela ja karkuremmi.

Ohjatut sup-kurssit ovat tänä kesänä ajalla 27.6.-28.7.
Kursseja on tuttuun tapaan sekä Rantalan saunalla Kuljussa että Hääkivellä Lempäälän keskustassa. SUP Alkeet kaikille suppailusta kiinnostuneille, SUP Pilates niille, jotka kaipaavat  lempeän tehokasta kehonhuoltoa sup-laudalla ja SUP Power niille, jotka haluavat tehokkaasti vahvistaa sekä lihaskuntoaan että kestävyyskuntoaan, liikkuvuutta ja rentoutumista unohtamatta.
 
TARJOUS: Kurssien hinta on 125€/ 5 kertaa. Lisäksi kurssilaiset saavat kaupan päälle vesitiiviin kännykkäpussin, jota voi käyttää suppailun lisäksi esim. uidessa, soudellessa jne. Käy ostoksilla https://holvi.com/shop/kehotus/ ja muista varata paikka kurssilta (ekalta kurssikerralta riittää) osoitteessa https://www.varaaheti.fi/kehotus/fi/kehotus/sup

SUP-KURSSI NUORILLE

Oma sup-kurssi noin 10-15-vuotiaille uimataitoisille nuorille rantalan saunalla tiistaisin klo 11.30-12.45, ajalla 28.6.-19.7. Yhteensä 4 kertaa.

Kurssilla tutustutaan sup-lautailuvarusteisiin, suppailun tekniikkaan, suppaillaan, seikkaillaan joella, temppuillaan ja nautitaan kesästä ja pidetään hauskaa yhdessä. Kurssi pidetään turvallisella Ruotasjärvellä koulutetun ohjaajan kanssa. Lähtö Rantalan saunalta (Ruodasjärventie 50). Jos tunteja joudutaan huonon sään vuoksi siirtämään ne pidetään toisena ajankohtana kesän aikana.

Uimataito ehdoton! Huoltajan tulee olla paikalla ensimmäisellä kerralla ja antaa kirjallinen suostumus lapsen osallistumiselle.

Vanhempi voi ilmoittautua omilla tiedoillaan. Kyselemme lapsen tietoja kun olemme ilmoittautuneisiin yhteydessä juhannusviikolla.

Kurssi toteutuu mikäli väh. 5 ilmoittautuu.

Ykisttäiislle tunneille voi osallistua myös 25€ kertamaksulla mikäli tunnilla on tilaa.

SUP Pilates

Pilatesta vetten päällä! Tunti sisältää maalla tehtävän lämmittelyn ja opastuksen, melomisen harjoittelua ja pilatesharjoitteita järvellä.

SUP Pilates vahvistaa lihaksia, parantaa kehonhallintaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Ja on hauskaa! Sopii kaikille yli 18-vuotiaille uimataitoisille. Alle 18-vuotiaat voivat osallistua yhdessä huoltajan kanssa. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta suppailusta tai pilateksesta.

Säävaraus! Tuulisella tai sateisella säällä tunti siirretään toiseen ajankohtaan.

SUP Power

Hauskaa ja tehokasta harjoittelua sup-laudalla! Tunti aloitetaan opastuksella ja alkulämmittelyllä, jonka jälkeen melotaan ja tehdään lihaskuntoa ja tasapainoa kehittäviä harjoituksia järvellä. Tunti päätetään rentoutusharjoitukseen. SUP Balance-tunnilta saat tasapainoisemman kehon ja mielen!
Sopii kaikille yli 18-vuotiaille uimataitoisille. Alle 18-vuotiaat voivat osallistua yhdessä huoltajan kanssa.
Ei vaadi aikaisempaa kokemusta suppailusta, mutta mielellään hieman pohjakuntoa.
Säävaraus! Sateisella ja kovin tuulisella säällä tunti siirretään toiseen ajankohtaan.

SUP Alkeet

SUP Alkeet on suppailun alkeiskurssi, jossa käydään Sup-lautailun perusteita, turvallisuusasioita ja melontatekniikkaa. Tunti sisältää alkulämmittelyn, tekniikkaosuuden, yhteisen melontaretken ja loppuvenyttelyt.

Sopii kaikille uimataitoisille! Alle 18-vuotiaille vanhemman seurassa tai suostumuksella.

Säävaraus! Sateisella ja kovin tuulisella säällä tunti siirretään toiseen ajankohtaan.

SUP Retket

Miltä kuulostaisi suppailu tyynellä järvellä auringon laskiessa? Tai Lempäälän keskustan ympärimelonta koskia laskien?

Järjestämme monipuolisia melontaretkiä eri kuntoisille suppaajille Lempäälän ja naapurikuntien vesistöissä. Retki aloitetaan SUP-lautailun perusteilla. Käymme läpi turvallisuusasioita ja melontatekniikoita. Perusteiden jälkeen lähdemme ryhmässä melomaan ennakkoon valitun reitin. Retkiä on eri mittaisia. Kesto vaihtelee 90min- 4 tunnin välillä. Retkistä ilmoittelemme erikseen.

Voit tilata retken myös omalle porukallesi! Ihanaa ajanvietettä esim. perheen kanssa.

Järjestämme lyhyempiä retkiä myös perheille. Lapsi voi istua keulassa ja meloa omalla melallaan.

LAUTAVUOKRAUS

90min lautavuokraus Rantalan saunalla maanantaisin ja torstaisin klo 17.30-19.00 alkaen 27.6.2022.

Hinta 15€/90min

Lautavaraus osoitteessa www.varaaheti.fi/kehotus

 

3vrk vuokraukset torstaista sunnuntaihin satunnaisesti heinä-elokuussa. Varaukset www.varaaheti.fi/kehotus tai viestillä info@kehotus.fi

Hinta 70€ / 3vrk

Käytössämme on laadukkaat ja tukevat Shark-merkkiset laudat. Erilaisia malleja: yoga sup, all round kahdella leveydellä ja touring.

Tutustuthan ehtoihimme ja ohjeisiimme alta

Turvallisuusohjeet-ja-vuokrausehdot

VARAUKSET:

Varaukset tunneille sekä vuokrausvaraus tehdään aina osoitteessa https://www.varaaheti.fi/kehotus/

IKÄRAJA

Edellytämme osallistujalta / vuokraajalta 18 vuoden ikää. Alaikäisellä suppailijalla tulee olla huoltaja mukana vuokraustilanteessa.

Jos haluat suppailla yhdessä lapsen kanssa, suosittelemme, että aikuisella on käytynä sup alkeiskurssi / riittävät taidot. Lapsella tulee olla pelastusliivi. Otathan oman liivin mukaan!

UIMATAITO

Edellytämme kaikilta asiakkailtamme hyvää uimataitoa

AJOISSA PAIKALLA

Olethan ajoissa paikalla! Tuntien ja vuokrausten alussa käydään tärkeä turvallisuusohjeistus, joka jokaisen osallistujan pitää kuulla

VAATETUS / VARUSTEET

Vaatetukseksi sopii joustavat säänmukaiset vaatteet, esimerkiksi shortsit ja t-paita. Suppailu tapahtuu paljain varpain. Voit myös käyttää uimatossuja tai villasukkia. Meiltä saat lainaan kelluntaliivit. Voit myös halutessasi ottaa omat.

Muista vesipullo ja suojaathan itsesi auringolta!

Silmälaseja/aurinkolaseja voi pitää päässä omalla vastuulla. Laseihin kiinnitettävä kelluke on hyvä olla, sillä lasit saattavat pudota jos horjahdat. Lippis on käytännöllinen vaihtoehto aurinkoisella säällä.

Jätä kaikki tarpeeton ohjaajalle lukkojen taakse jemmaan (autonavaimet, kännykkä jne.).

Vuokraajien seurueessa on hyvä olla vähintään yhdellä puhelin mukana. Meiltä saat halutessasi lainaan kuivapussin / kännykkäpussin.

PERUUTUKSET:

Mikäli et pääsekään osallistumaan, peruthan varauksen ajoissa (viim. 3 tuntia ennen tunnin/vuokrauksen alkua)

Mikäli joudumme perumaan tunnin/kurssin sään takia (ukkonen tai kova tuuli) ilmoitamme niistä henkilökohtaisesti varausjärjestelmän kautta ilmottautuneille samana tai edellisenä päivänä.

MAKSU

Kurssimaksu laskutetaan. Voit myös maksaa liikuntaeduilla.

Vuokraus maksetaan käteisellä tai liikuntaedulla.

KYSYTTÄVÄÄ?

Ota yhteyttä 0407334246 / info@kehotus.fi