SUP

SUP eli Stand-up paddling on maailman nopeiten kasvava vesiurheilulaji. Suppailussa yhdistyvät Suomen kaunis järviluonto ja sen rauhoittava vaikutus sekä fyysinen harjoitus. Lajiin pääsee nopeasti sisään ja se sopii kaiken ikäisille ja -kuntoisille suppailijoille!

Suppailu vahvistaa koko kehoa ja erityisesti keskivartaloa. Myös kestävyyskunto kehittyy! Järvellä suppailu myös rentouttaa ja rauhoittaa mieltä.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! 

Kehotuksen SUP-tunneilla ja retkillä pääset turvallisesti ja innostavasti tutustumaan suppailun saloihin.                                    Kaikkien ohjattujen tuntien hintaan sisältyy laudan lisäksi kelluntaliivi, mela ja karkuremmi.

Ilmoittaudu mukaan tunneille TÄSTÄ

SUP Pilates

Pilatesta vetten päällä! Tunti sisältää maalla tehtävän lämmittelyn ja opastuksen, melomisen harjoittelua ja pilatesharjoitteita järvellä.

SUP Pilates vahvistaa lihaksia, parantaa kehonhallintaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Ja on hauskaa! Sopii kaikille yli 18-vuotiaille uimataitoisille. Alle 18-vuotiaat voivat osallistua yhdessä huoltajan kanssa. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta suppailusta tai pilateksesta.

Säävaraus! Tuulisella tai sateisella säällä tunti siirretään toiseen ajankohtaan.

SUP Jooga

Joogaharjoituksia SUP-laudan päällä!

Tunti aloitetaan maalla, käyden läpi suppailun perusteita. Sen jälkeen siirrymme järvelle, jossa suppaillaan ja joogaillaan järvimaisemista nauttien. SUP Jooga vahvistaa lihaksia, parantaa kehonhallintaa, tasapainoa ja liikkuvuutta, rentouttaa ja rauhoittaa mieltä. 

Sopii kaikille yli 18-vuotiaille uimataitoisille. Alle 18-vuotiaat voivat osallistua yhdessä huoltajan kanssa. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta suppailusta tai joogas

Säävaraus! Sateisella ja kovin tuulisella säällä tunti siirretään toiseen ajankohtaan.

SUP Balance

Hauskaa ja tehokasta harjoittelua sup-laudalla! Tunti aloitetaan opastuksella ja alkulämmittelyllä, jonka jälkeen melotaan ja tehdään lihaskuntoa ja tasapainoa kehittäviä harjoituksia järvellä. Tunti päätetään rentoutusharjoitukseen. SUP Balance-tunnilta saat tasapainoisemman kehon ja mielen!

Sopii kaikille yli 18-vuotiaille uimataitoisille. Alle 18-vuotiaat voivat osallistua yhdessä huoltajan kanssa. 

Ei vaadi aikaisempaa kokemusta suppailusta, mutta mielellään hieman pohjakuntoa.

Säävaraus! Sateisella ja kovin tuulisella säällä tunti siirretään toiseen ajankohtaan.

SUP Intro

SUP Intro on suppailun alkeiskurssi, jossa käydään Sup-lautailun perusteita, turvallisuusasioita ja melontatekniikkaa. Suppailemme ohjatusti järvellä. Tämän jälkeen on mukavaa jatkaa suppailua itsenäisesti tai ohjatuilla tunneilla.

 

 

 

SUP Retket

Miltä kuulostaisi suppailu tyynellä järvellä auringon laskiessa? Tai Lempäälän keskustan ympärimelonta koskia laskien?

Järjestämme monipuolisia melontaretkiä eri kuntoisille suppaajille Lempäälän vesistöissä. Retki aloitetaan SUP-lautailun perusteilla. Käymme läpi turvallisuusasioita ja melontatekniikoita. Perusteiden jälkeen lähdemme ryhmässä melomaan ennakkoon valitun reitin. Retkiä on eri mittaisia. Kesto vaihtelee 90min- 4 tunnin välillä. Retkistä ilmoittelemme erikseen.

Voit tilata retken myös omalle porukallesi! Ihanaa ajanvietettä esim. perheen kanssa.

Järjestämme lyhyempiä retkiä myös perheille. Lapsi voi istua keulassa ja meloa omalla melallaan. 

LAUTAVUOKRAUS

Maanantaisin ja torstaisin Rantalan saunalla klo 17.15-18.30. Hinta 15€/75min. Hintaan sisältyy laudan lisäksi lyhyt opastus, karkuremmi, mela ja kellutusliivit

 
 

SUP-lauta mukaan mökille viikonlopuksi! 

Vuokraamme SUP-lautoja kesä-elokuussa torstaista sunnuntaihin. 

3vrk lautavuokra on vain 75€. Nouto Rantalan saunalta torstaina klo 20.00-21.00 ja palautus samaiseen paikkaan sunnuntaina klo 20.00-20.30.

 

19.7.-26.7. LAUTAVUOKRAUS 7vrk vain 100€/ lauta.

Hintaan sisältyy laudan lisäksi lyhyt opastus, pumppu, kantoreppu, karkuremmi, mela ja kellutusliivit.

 
 
 

Varaa lauta itsellesi TÄSTÄ