RATKAISUKESKEINEN LYHYTTERAPIA

 

Lyhytterapia on matalan kynnyksen tavoitteellista keskustelutukea, jossa keskiössä on asiakkaan itsensä toivoma teema, ongelma tai aihe, johon hän haluaa muutosta tai uusia näkökulmia. Lyhytterapia on usein nykyhetkeen ja tulevaisuuteen suuntaavaa eikä pureudu kovin paljon menneisyyden pohtimiseen. Se on aidosti asiakkaan tarpeita kunnioittavaa ja tähtää täsmäräätälöityyn asiakkaalle sopivaan matalan kynnyksen apuun.

 Lyhytterapialla pyritään kasvattamaan asiakkaan itseymmärrystä, auttamaan tunteiden säätelyssä, kehittämään ongelmanratkaisutaitoja, auttamaan kriisivaiheiden yli ja tuottamaan tarkoituksenmukaisia käyttäytymismuutoksia asiakkaan arjessa. Lyhytterapia ei ole psykoterapiaa, eikä siihen tarvita lähetettä.

(https://www.suomenlyhytterapeutit.fi/)

 

Opiskelijatyönä hinta toistaiseksi:
30€ / 45min

Lämpimästi tervetuloa! 

Ajanvaraus:

0400 639828
mari.palenius@gmail.com

Hei! 💛

Olen Mari ja yritykseni Lagom Terapiapalvelut tarjoaa ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, tällä hetkellä vielä opiskelijatyönä. Lyhytterapian opintoni saan valmiiksi viimeistään kesällä -23 (sertifioitu lyhytterapeutti).

Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja ammatillinen opettaja. Työskentelen päätoimisesti lehtorina ammatillisessa koulutuksessa ja yrittäjyyteni on siis sivutoimista.

Kuuntelen sinua, autan sinua kohti syvempää itsetuntemusta ja olen vierelläsi. Elämä kantaa kyllä, joskus vain tarvitaan toista ihmistä tueksi kasvattamaan luottamusta tähän kantokykyyn. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!