Pilates

Pilatesharjoittelu perustuu Joseph Pilateksen 1900-luvun alussa  luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen.

Pilatesharjoitteilla opitaan käyttämään kehon lihaksia optimaalisesti, jolloin yliaktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään parantuneen kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia.

Hyvinvointistudio Kehotus tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pilateskursseja. Kehotuksesta löytyy omat kurssit vasta-alkajille ja pilatesta jo pidempään harrastaneille.  Ohjaus tapahtuu pienryhmissä ja laadukkaassa, jokaisen yksilölliset tarpeet huomioivassa, ohjauksessa. Kehotuksen pilatestunneilla ainutlaatuista on ohjaajan ammattitaito. Pilatesohjaajien fysioterapiatausta ja monipuolinen muu koulutustausta takaavat sen, että asiakas saa tarvittaessa manuaalista ohjausta, vaihtoehtoisia liikkeitä ja neuvontaa.