OSTEOPATIA

 

Osteopatia on manuaalinen eli käsillä tehtävä monipuolinen, turvallinen ja lempeä hoitomuoto. Ostepatialla voidaan hoitaa kehon erilaisia kiputiloja ja toiminnallisia häiriöitä. Hoidon tavoitteena on poistaa tai lievittää kipua, optimoida kehon toimintaa ja tukea hyvinvointia sekä terveyttä. Osteopatiassa kehoa tarkastellaan kokonaisuutena ja tavoitteena on selvittää vaivan syy. Osteopatia sopii yksilöllisen lähestymistapansa ja lempeytensä ansiosta kaikenikäisille ja -kuntoisille, raskaanaoleville sekä synnytyksestä palautuville.

Hinnasto:

  • Osteopaattinen hoito 75 €
  • Osteopaattinen hoito, alennusryhmät 70€ (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät)
  • Osteopaattinen hoito, lapset (0-12v.) 70 €

 040 846 4641 / tiana@tiananewell.fi

Lisätietoa https://www.tiananewell.fi/

Vastaanotto Kehotuksessa tiistaisin ja perjantaisin

Korttimaksu, ePassi Hyvinvointi, Edenred ja Smartum

Olen Tiana Newell, koulutettu hieroja ja osteopaatti sekä kahden lapsen äiti.

 Tutustuin osteopatiaan jo lapsena oman kehon kasvukipujen myötä ja valmistuin unelma-ammattiini vuonna 2018. Pohjakoulutukseltani olen koulutettu hieroja ja olen toiminut terveydenhuollon ammattilaisena vuodesta 2014. Jatkokoulutuksissa olen keskittynyt muun muassa kinesioteippaukseen ja leukanivelen hoitoon. Opiskelen tällä hetkellä osteopatian YAMK-tutkintoa Helsingin Metropolia ammattikorkeakoulussa ja suunniteltu valmistuminen on keväällä 2023.

Vastaanotolleni ovat erityisen tervetulleita liikunnasta voimavaroja ammentavat naiset. 

Autan kehon erilaisissa kiputiloissa, palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä sekä stressiin liittyvissä oireissa. Ensikäynnillä kartoitamme tilanteesi ja etsimme yhdessä sinulle parhaat keinot hyvinvointisi tueksi. 

Hoito koostuu lempeästä hieronnasta ja osteopaattisista tekniikoista.

Lisäksi ohjaan halutessasi henkilökohtaisesti räätälöityä kehonhuoltoa Kehotuksen viihtyisässä liikuntasalissa.