Osteopatia

Osteopatia on manuaalinen eli käsillä tehtävä monipuolinen, turvallinen ja lempeä hoitomuoto. Ostepatialla voidaan hoitaa kehon erilaisia kiputiloja ja toiminnallisia häiriöitä. Hoidon tavoitteena on poistaa tai lievittää kipua, optimoida kehon toimintaa ja tukea hyvinvointia sekä terveyttä. Osteopatiassa kehoa tarkastellaan kokonaisuutena ja tavoitteena on selvittää vaivan syy. Osteopatia sopii yksilöllisen lähestymistapansa ja lempeytensä ansiosta kaikenikäisille ja -kuntoisille, raskaanaoleville sekä synnytyksestä palautuville.

Hinnasto:

  • Osteopaattinen hoito 65 €

  • Osteopaattinen hoito, lapset (0-12v.) 55 €

Ajanvaraus puhelimitse tai sähköpostilla  044 231 3756 / sanna@sannaruhanen.fi

Lisätietoatietoa www.sannaruhanen.fi tai www.facebook.com/osteosanna.

Osteopaatti Sanna Ruhanen ottaa vastaan Kehotuksessa sunnuntaisin. Korttimaksu. Hoitoon voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä.

Osteopaatti Sanna Ruhanen

Olen tuore lempääläinen osteopaatti, farmaseutti ja äiti. Ehtymätön kiinnostukseni ihmisen terveyteen johdatti minut alunperin farmasian opintoihin ja kannusti jatkamaan osteopatian polulla Metropolia Ammattikorkeakoulussa. Osteopatia on syventänyt käsitystäni kokonaisvaltaisesta terveydestä ja antanut keinoja auttaa ihmisiä hyvinvoinnin tukemisessa. Äidit ja muut hoivaajat ovat erityisen lähellä sydäntäni, sillä omasta hyvinvoinnista huolehtiminen heijastuu laajasti lähellä oleviin ihmisiin. Olen suorittanut myös WHO:n imetysohjaajapätevyyden.