NAPRAPATIA

 

Naprapatia on manuaalista terapiaa, jonka tavoitteena on normalisoida nivelten liikkuvuutta ja pehmytkudosten toimintaa nivelissä poistaen kipua. Työhön kuuluu potilaan tutkimista ja keskustelua hänen kanssaan.

Naprapatia perustuu lääketieteellisiin, fyysisiin ja toiminnallisiin tutkimuksiin sekä neurologisiin, ortopedisiin ja vaskulaarisiin testeihin. Näiden tulosten perusteella naprapaatti päättää itsenäisesti tarpeellisesta hoidosta tai lisätutkimuksista. Hoitoon voi tulla ilman lääkärin lähetettä.

Naprapaatti on manuaalisen lääketieteen erikoisasiantuntija, jonka työssä korostuu taito tutkia ja hoitaa kaikkia toiminnallisia tuki- ja liikuntaelinongelmia kuten raajojen puutumisoireita, selkäkipuja, niveloireita, lihasvammoja ja niska-hartiaseudun ongelmia.

  • Naprapaattinen hoito 60min 70,00€
  • Naprapaattinen hoito + kipurentoutus 90min 82,00€

LISÄTIEDOT

Katja Lind 

0400635263 / katja.lind@napraka.fi

Otan vastaan Kehotuksssa perjantaisin.

www.napraka.fi

Olen Kangasalalainen monitoiminainen Katja Lind. Olen +50 vuotias ja työurani olen tehnyt yrittäjänä yli 30 vuoden ajan.Olen kosmetologi, erikoiskosmetologi, ammattiaineiden opettaja, Naprapaatti AMK, EFT- tunnevalmentaja, SHL- syvärentoutusvalmentaja ja Muistimatto ® ohjaaja.Hoidan myös koiria Naprapatialla Tampereella Eläinklinikka Timantissa.Teen myös kulmien ja silmien kestopigmentointeja yli 30 vuoden kokemuksella.Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelin sairauksien sekä kipujen hoitamiseen naprapatiaa hyväksi käyttäen. Hoidan akuuttia sekä kroonista kipua erilaisin manuaalisin menetelmin sekä  valmennuksin.Hoidan nuorisosta vaariin, arkiliikkujasta urheilijaan.

Teen Kehotuksessa naparapatiaa, syvärentoutusta ja EFT-valmennusta. Lisäksi ohjaan Muistimatto-ryhmiä. Katso lisää palveluistani kotisivuiltani.