JOOGAKURSSIT

Yoga Yinful®

Yoga Yinful-tunnilla yin-joogaan yhdistyy mindfulness- ja meditaatioharjoitteiden terapeuttista ja parantavaa voimaa. Yin-jooga on rauhoittavaa, syvävenyttävää, tasapainottavaa ja palauttavaa joogaa. Tunti koostuu rauhallisista ja staattisista asennoista, mutta myös meditaatio ja erilaiset hengitys- ja rentoutustekniikat ovat tärkeä osa harjoitusta. Tunti sopii kaikille, jotka kaipaavat pysähtymistä arjen kiireiden keskelle.

Ohjaajana koulutettu YogaYinful-ohjaaja Anna kirjavainen.

Flow Jooga

Flow Jooga on dynaaminen joogatunti, jossa harjoitukset tehdään aina omaa kehoa kuunnellen.

Flow Jooga parantaa verenkieroa, liikkuvuutta, lihasvoimaa ja keskittymiskykyä. Harjoitus on vahvistava, avaava ja virtaava. Flow Jooga-harjoituksella saat hien pintaan! Tuntien sisällöt vaihtelevat, joten tähän joogalajiin on vaikea kyllästyä. Tunti aloitetaan ja päätetään rentoutusharjoitukseen.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta.

Ohjaajana joogaopettaja (RYT 200) Leena Saha.

Yin & Yang -jooga

Yin & Yang on yhdistelmä rauhoittavaa ja rentouttavaa yin-joogaa sekä vahvistavaa  ja dynaamista flow-joogaa. Yang-osuudessa hengitys ja liike yhdistyvät ja saadaan aikaan liikkuvaa flow-harjoitus. Tunnilla yang ja yin-osuudet saattavat vaihdella, mutta tunti päätetään aina rauhalliseen ja syvävenyttävään yin-harjoitukseen ja loppurentoutukseen. 

Tunti sopii kaikille! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Kurssi toteutetaan pienryhmässä. Tällä turvataan sopiva ja turvallinen harjoitus kaikille.

Joogan alkeiskurssi

Tällä kolmen kerran alkeiskurssilla pääset tutustumaan joogan perusteisiin ja erilaisiin joogalajeihin (Flow-, Yin- ja Ilmajooga). Kurssilla tulevat tutuksi myös joogassa käytettävät välineet kuten blokit, vyöt ja bolsterit. Sopii kaikille! Varaa paikka kaikille kolmelle kerralle erikseen. Kurssin hintaan (60€) sisältyy lisäksi kaksi kotiharjoitusvideota, jotka ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen. Ohjaajana joogaopettaja (RYT 200) Leena Saha.