JooJOOGAKURSSIT

Yin jooga

Läsnäoloa, myötätuntoa, tilaa omalle itselle ja kehosi viesteille. Tervetuloa Yin joogaan!

Tunnin alussa palautamme kehon ja mielen välisen yhteyden muutamien joogan dynaamisten asanoiden kautta, kuitenkin hyvin lempästi tunnustellen. Tästä laskeudumme pikkuhiljaa perinteiseen yin-joogaharjoitukseen, jossa nautiskelemme pitkistä, niin mieltä kuin kehoakin hellivistä yin- asanoista, ja tunti päättyy nautinnolliseen loppurentoutukseen äänimaljojen soidessa.

Tunti sopii kaikille, jotka kaipaavat rentouttavaa hengähdyshetkeä arjen kiireiden keskelle. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta tai muusta liikunnasta.

Ohjaajana koulutettu YogaYinful-ohjaaja Anna kirjavainen.

Flow Jooga

Flow Jooga on dynaaminen joogatunti, jossa harjoitukset tehdään aina omaa kehoa kuunnellen.

Flow Jooga parantaa verenkieroa, liikkuvuutta, lihasvoimaa ja keskittymiskykyä. Harjoitus on vahvistava, avaava ja virtaava. Flow Jooga-harjoituksella saat hien pintaan! Tuntien sisällöt vaihtelevat, joten tähän joogalajiin on vaikea kyllästyä. Tunti aloitetaan ja päätetään rentoutusharjoitukseen.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta.

Ohjaajana joogaopettaja (RYT 200) Leena Saha.

Joogaterapia

Joogaterapia yhdistää perinteisen joogan menetelmät modernin lääketieteen ja intialaisen ayurvedan kanssa. Joogan menetelmiä ovat liike, hengitys, keskittymisharjoitukset, meditaatio, ääniharjoitukset, ruokavalio ja elämäntapamuutokset.

Joogaterapia tukee kehon ja mielen hyvinvointia: voit saada harjoittelusta apua esimerkiksi tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin, hengitysvaikeuksiin, stressiin, ahdistukseen ja masennukseen.

Harjoitukseen yhdistetään jossain määrin myös kiinalaisen lääketieteen näkökulmaa.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Jos olet joogan harrastaja, löydät tästä uusia vinkkejä harjoitukseesi.

Ohjaaja: Leena Saha, Joogaopettaja ryt-200h, FasciaMethod-ohjaaja, Kiinalaisen lääketieteen ammattilainen sekä joogaterapiaopiskelija.

Kevätkauden 2023 ensimmäinen 6 kerran kurssi on ajalla 20.1.-24.2.

Hinta 96€/ 6 kertaa

Yin & Yang -jooga

Yin & Yang on yhdistelmä rauhoittavaa ja rentouttavaa yin-joogaa sekä vahvistavaa  ja dynaamista flow-joogaa. Yang-osuudessa hengitys ja liike yhdistyvät ja saadaan aikaan liikkuvaa flow-harjoitus. Tunnilla yang ja yin-osuudet saattavat vaihdella, mutta tunti päätetään aina rauhalliseen ja syvävenyttävään yin-harjoitukseen ja loppurentoutukseen. 

Tunti sopii kaikille! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Kurssi toteutetaan pienryhmässä. Tällä turvataan sopiva ja turvallinen harjoitus kaikille.

Joogan alkeiskurssi

Tällä kolmen kerran alkeiskurssilla pääset tutustumaan joogan perusteisiin ja erilaisiin joogalajeihin (Flow-, Yin- ja Ilmajooga). Kurssilla tulevat tutuksi myös joogassa käytettävät välineet kuten blokit, vyöt ja bolsterit. Sopii kaikille! Varaa paikka kaikille kolmelle kerralle erikseen. Kurssin hintaan (60€) sisältyy lisäksi kaksi kotiharjoitusvideota, jotka ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen. Ohjaajana joogaopettaja (RYT 200) Leena Saha.