Ajankohtaista

Vauvahieronnan perusajatus on rakkauden välittäminen vauvalle. Vauvahieronta muun muassa vahvistaa vauvan yleiskuntoa, opettaa vauvaa rentoutumaan ja auttaa ummetukseen, erilaisiin vatsavaivoihin, refluksiin ja koliikkiin.

Tervetuloa kurssille noin 1-6kk ikäisen vauvan kanssa oppimaan ihana ja hyödyllinen vauvahieronta! Kurssille voi osallistua vauva ja yksi aikuinen -vauvan vanhempi, kummi, mummi tai muu vauvan läheinen. Käymme kurssin aikana läpi vauvahieronnan vaikutuksia ja vauvan koko kehon hieronnan. Kurssilla edetään rennosti vauvojen ehdoilla. Ota mukaan oma öljy (esim. kookosöljy, vauvaöljy) Vauvalle mukaan myös hoitoalusta/ peitto/ pyyhe.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kurssi on kahtena torstaina, 21.10. ja 28.10. klo 10.30-11.30. Hinta 35€ / 2 kertaa.

Kurssi toteutuu mikäli väh. 5 ilmoittautuu. HUOM! Ilmoittaudu molemmille kerroille.

Oletko koskaan kokeillut fatbikea? Haluatko haastaa kehonhallintaa ja tasapainoa sekä vahvistaa keskivartalon lihaksia uudella tavalla?

Kaipaatko jotain kivaa liikunnallista tekemistä itsellesi? Tai mietitkö mitä ostaisit lahjaksi läheiselle, jolla on jo kaikkea?

Kehotus vuokraa nyt kahta Silverback Scoop Deluxe-merkkistä fatbikea. Pyörät ovat M-kokoa ja sopivat hyvin aikuisille. Lasten kokoa mahdollisesti tulossa myöhemmin.

Fatbike, tuttavallisemmin läskipyörä, on polkupyörä, joka on varustettu erittäin paksuilla maastorenkailla. Paksujen ja pehmeiden renkaiden ansioista fatbike soveltuu lähes mihin tahansa olosuhteisiin ja maastoon ja onkin loistava valinta talvipyöräilyyn. Ja Lempäälästä löytyy paljon kivoja pyöräilyreittejä!

Katso lisää TÄSTÄ

Aamuinen kehonhuolto x5

Tällä monipuolisella kurssilla saat virkeyttä päivääsi, vahvistut, parannat liikkuvuutta, ryhtiä ja kehonhallintaa sekä opit erilaisia rentoutumiskeinoja. Kurssi sisältää monipuolisesti erilaisia kehonhuollon menetelmiä ja lajeja:
pilates, FasciaMethod, ilmaharjoittelu, jooga, hengitys & rentoutuminen.
Oiva tilaisuus ensikertalaisille tutustua suosittuihin lajeihimme ja vanhoille asiakkaille virkistävää vaihtelua. Kurssi sopii kaikentasoisille harrastajille, sillä ohjaaja huomioi jokaisen lähtötason, rajoitukset jne. ja antaa vaihtoehtoja liikkeille.
Kurssi on ajalla 10.11.-8.12. Hinta 80€/5 kertaa. Hintaan sisältyy pääsy suljettuun Facebook-ryhmään, jossa lukuisia kotiharjoituksia.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

Kehonhuoltoa nuorille x5

Oma kurssi n. 12-17-vuotiaille tytöille ja pojille!
Kurssilla tutustutaan eri kehonhuollon lajeihin, teemoina pilates, jooga, ilmajooga, liikkuvuusharjoittelu ja rentoutuminen.
Harjoittelu parantaa ryhtiä, voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa, itsetuntoa sekä keskittymis- ja rentoutumiskykyä.
Tunneilla tehdään ryhtiä tukevia lempeän vahvistavia harjoitteita, kehon kireyksiä avaavia harjoituksia sekä erilaisia rentoutumista ja rauhoittumista tukevia harjoituksia.
Kurssi sopii kaikille nuorille – et tarvitse aikaisempaa kokemusta kehonhuollosta tai liikunnasta ylipäätään. Olet tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet!
Kurssi on viitenä torstaina 11.11.-9.12. klo 16.00-16.50.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ