Tapahtumat

Kehotus on kesälomalla ja kurssit tauolla 1.7.-21.7. välisen ajan. Puistojumppa on normaalisti joka maanantai Rantalassa klo 18.30.

Syksyn 2019 kursseille ilmoittautuminen on käynnissä! Kurssit alkavat 18.8.

PUISTOJUMPPA

Hiki pintaan ja hymy huulille – Tehokasta ja monipuolista hyvän mielen Puistojumppaa Rantalan saunalla Lempäälässä kesä-elokuussa (3.6.-26.8.2019)
MAANANTAISIN KLO 18.30-19.30. Hinta 5€/kerta. Maksu käteisellä tai liikuntaseteleillä.

Tervetuloa mukaan kaikenikäiset ja – kuntoiset naiset ja miehet! Ruodasjärven kauniissa maisemissa kehon lisäksi myös mieli virkistyy.

Puistojumppa on monipuolinen yhdistelmä lihaskuntoa, kestävyyskuntoa, liikkuvuutta, liikehallintaa ja tasapainoa kehittäviä harjoitteita. Jokainen voi tehdä harjoitukset oman kuntonsa mukaan ja omassa tahdissaan. Fysioterapeutti-ohjaaja antaa vaihtoehtoja liikkeille.

Ei ennakkoilmoittautumista. Muista oma jumppamatto! Harjoitukset tehdään pääosin oman kehon painolla. Mikäli välineitä käytetään, ohjaaja tuo ne mukanaan.

Jumppa järjestetään joka maanantai 3.6.-26.8.2019 välisenä aikana. Pieni vesisade ei ole este, mutta kaatosateella jumppaa ei järjestetä. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan Hyvinvointistudio Kehotuksen facebook-sivuilla.

Jumpan ohjaaja on Hyvinvointistudio Kehotuksen yrittäjä, fysioterapeutti ja 15 vuotta ryhmäliikuntaa ohjannut Hanna-Kaisa ”Hantta” Hakala.

PUISTOJUMPAT

PUISTOJOOGA

Maanantaisin klo 19.30-20.30
3.6., 10.6., 17.6. ja 24.6. Yhteensä 4 kertaa.

Puistojooga sopii kaikille joogasta kiinnostuneille. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Puistojoogatunnilla tehdään kehoa vahvistavia ja venyttäviä sekä mieltä rentouttavia joogan perusharjoitteita kauniissa järvimaisemassa.

Puistojoogan ohjaaja on joogaopettaja (RYT 200) Leena Saha.

PUISTOPILATES

Maanantaisin klo 19.30-20.30 5.8., 12.8., 19.8. ja 26.8. Yhteensä 4 kertaa.

Puistopilateksessa tehdään pilateksen perusharjoitteita, jotka kohentavat ryhtiä, parantavat keskivartalon lihasvoimaa ja liikkuvuutta, kehittävät tasapainoa ja liikehallintaa. Myös hengitystekniikka, kehontuntemus ja keksittyminen kehittyvät pilatesharjoittelun myötä. Puistopilates sopii hyvin sekä aloittelijoille että pilatekseen jo tutustuneille.

Puistopilateksen ohjaaja on fysioterapeutti, PhysioPilates-ohjaaja Hanna-Kaisa Hakala.

Puistojooga ja Puistopilates ovat Rantalan saunan pihanurmella Lempäälän Kuljussa (Ruodasjärventie 50)
Hinta 5 €/ kerta. Maksu käteisellä tai liikuntaseteleillä. Ei ennakkoilmoittautumista.
Sään mukainen varustus ja oma matto mukaan! Tuntia ei pidetä sateella. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan Hyvinvointistudio Kehotuksen facebook-sivuilla. Laita sivu seurantaan https://www.facebook.com/hyvinvointistudiokehotus/