Tapahtumat

Kun hengität paremmin, voit paremmin. Tutkitusti!

Breathingman Arttu Lipsonen lokakuussa Lempäälässä Hyvinvointistudio Kehotuksessa!

Tämä huippusuosittu työpaja sisältää parhaat hengitystyökalut terveyteen ja hyvinvointiin. Kurssi sopii kaikille hengityksestä kiinnostuneille ja tunnet harjoitusten selvät vaikutukset käytännössä jo heti ensimmäisellä harjoituskerralla. Mieli pysähtyy ja stressi kaikkoaa. Aiempaa kokemusta hengittämisestä ei tarvita 😊

Säännöllisellä hengitysharjoittelulla hallitset stressiä, parannat vastustuskykyäsi, nukut paremmin ja hyvinvoinnin tunne elämässäsi lisääntyy. Tervetuloa mukaan!

Tehokurssilla opit rennon ja terveyttä edistävän tavan hengittää arjessa. Lisäksi opit sekä lempeitä että voimakkaampia harjoitteita, joilla katkaiset stressin, nollaat työpäivän tai keräät lisädraivia päivään tehokkaasti. Kurssi päätetään loppurentoutukseen ja kotiin viemisiksi viedään tietysti autuaan hyvä fiilis. Saat mukaasi myös yksinkertaiset ohjeet, joilla voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti kotona.

Hinta: 39 euroa (sis. alv)
Ilmoittaudu tästä https://vello.fi/hyvinvointistudiokehotus/


Kurssin ohjaa hengitysvalmentaja ”Breathingman” Arttu Lipsonen, jolla on pitkä kokemus hengitysharjoituksista eri traditioissa. Arttu on hakenut jooga- ja hengitysoppia mm. Mexikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta.
Arttu on sertifioitu Oxygen Advantage hengitysvalmentaja.
Lue lisää hengityksen hyödyistä:
www.facebook.com/breathingman.fi, www.breathingman.fi

Kehonhuoltoa elävän musiikin säestämänä marras-joulukuussa Kehotuksessa!

Perjantai 22.11. klo 18.00-19.15
Perjantai 22.11. klo 19.30-20.45
SYVÄVENYTTELY JA KANTELESCAPES

Perjantai 29.11. klo 18.30-19.45
Perjantai 29.11. klo 17.00-18.15
KEHONHUOLTO JA HENRY KURONEN

Sunnuntai 22.12. klo 18.30-19.45
Sunnuntai 22.12. klo 17.00-18.15
JOULUINEN KEHONHUOLTO JA HENRY KURONEN

Syvävenyttely ja KanteleScapes:
Koe uudenlainen kehoa ja mieltä huoltava elämys KanteleScapesin 39-kielisellä Lovikka-kanteleella luotujen äänimaisemien siivittämänä!
Tunnilla tehtävät pitkät venytykset avaavat ja rentouttavat kehoa ja vapauttavat hengitystä. Tunti sopii kaikille, jotka kaipaavat rauhoittumista ja palautumista arjen kiireisen keskelle.

Kehonhuolto ja Henry Kuronen:
Tämä tunti rentouttaa sekä kehoa että mieltä. Tunnilla tehdään lempeitä dynaamisia venytyksiä ja rentoudutaan laulua ja kitaransoittoa kuunnellen. Tunti sopii kaikille kehonhuollosta ja musiikista kiinnostuneille!

Jouluinen kehonhuolto ja Henry Kuronen:
Virittäydy joulutunnelmaan ja rentoudu joulukiireiden keskellä. Tunnilla tehdään rauhallisia venytyksiä kauniita ja hartaita joululauluja kuunnellen. Sopii kaikille, erityisesti jouluihmisille! 🎅🎄

Tunnit ohjaa Kehotuksen yrittäjä, fysioterapeutti ja PhysioPilates-ohjaaja Hanna-Kaisa Hakala.

Kaikkien tuntien hinta on 20€/75min (sis. alv 10%).

ILMOITTAUDU MUKAAN OSOITTEESSA

https://vello.fi/hyvinvointistudiokehotus/