SYVÄRENTOUTUS JA EFT-VALMENNUS

 

Ohjattu suggestiopohjainen syvärentoutus

Jaksamisen haasteena ei useinkaan ole yksistään stressin määrä. Väsymisen ja kehon selittämättömien kipujen syynä voi olla myös riittämätön palautuminen kehon ja mielen kuormituksesta. Säännöllinen rentoutuminen auttaa kehoasi ja mieltäsi palautumaan liiallisesta kuormituksesta ja stressistä.
Rentoutuminen palauttaa aivosi normaalitilaan stressin aiheuttamasta ylivirittyneisyydestä ja “henkiinjäämisen toimintatilasta”. Tämän ansiosta luovuudellesi ja ongelmanratkaisukyvyllesi tulee enemmän tilaa, ja parannat omaksumis- ja keskittymiskykyäsi. Pystyt harjoittelemaan, esiintymään, kilpailemaan ja toimimaan kaikilla tasoilla rennosti, ilman paineita, tuloksekkaasti.
Rentoutus lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia, lievittää stressiä, opettaa oman kehon kuuntelua, kehittää kykyä mielikuvatyöskentelyyn, vahvistaa omien voimavarojen hyödyntämistä ja edistää itsetuntemusta.
Rentoutushetkessä käytetään erilaisia tekniikoita kuten NLP- tekniikkaa, erilaisia hengitystekniikoita, mielikuvaharjoitteita, erilaisilla tarinoita, jotka tukevat sinun tavoitteita.
Rentoutumisella on positiivinen vaikutus sympaattisen hermoston toiminnan laskemiseen ja samalla se vaikuttaa parasympaattisen hermoston toiminnan aktivoitumiseen.
Aivojen kemiallinen toiminta tasapainottuu ja mm. kivun tuntemukset vähenevät. Univajeen vaikutukset pienenevät.
Rentoutumisvalmennus tapahtuu yksilöllisesti. Silloin käydään läpi sinun lähtökohtasi ja kartoitetaan tavoitteesi rentoutukselle.

Hinta: 78€ / 90min

 

EFT- tapping eli kehonaputtelu

EFT- (Emotional Freedom Techniques) on stressin fyysisiä ja psyykkisiä ilmenenismuotoja helpottava menetelmä.
Käyttökohteina on erityisesti ahdistus, pelot ym. kuormittavat tunteet, traumaperäinen stressihäiriö, kivun hoito sekä esim. opiskelustressin ja tenttijännityksen helpottaminen.
EFT on kokemuksellinen kehomieli-menetelmä, jossa pyritään pysähtymään oman kokemuksen äärelle tarkastelemaan tunteiden, ajatusten ja kehoreaktioiden välistä yhteyttä. EFT sisältää elementtejä mm. mindfulnesista ja NLP:stä. Erityiseksi menetelmän tekee se, että kun akupisteitä stimuloidaan ja samanaikaisesti ollaan hyväksysvästi läsnä itselle, lähettää stimulaatio rauhoittavia signaaleja aivojen pelosta ja uhkasta vastaavalle aivojen mantelitumakkeelle -> rauhoittuminen voi alkaa.
EFT ei hävitä tunnekokemuksiamme, vaan sen avulla opimme kohtaamaan vaikeitakin tunteita rauhassa ja turvallisessa tilanteessa. Tunteiden vapautuminen tarkoittaa enemmänkin sitä, ettemme paina tunteitamme ihon alle syvälle kehoon, jolloin ne alkavat kuluttaa sisäisiä ja ulkoisia voimavarojamme ja tätä kautta lisätä tai edesauttaa mm. kiputilojen syntymistä.

Hinta: 79€/ 90min

LISÄTIEDOT

Katja Lind 

0400635263 / katja.lind@napraka.fi

Otan vastaan Kehotuksssa perjantaisin.

www.napraka.fi

Olen Kangasalalainen monitoiminainen Katja Lind. Olen +50 vuotias ja työurani olen tehnyt yrittäjänä yli 30 vuoden ajan.Olen kosmetologi, erikoiskosmetologi, ammattiaineiden opettaja, Naprapaatti AMK, EFT- tunnevalmentaja, SHL- syvärentoutusvalmentaja ja Muistimatto ® ohjaaja.Hoidan myös koiria Naprapatialla Tampereella Eläinklinikka Timantissa.Teen myös kulmien ja silmien kestopigmentointeja yli 30 vuoden kokemuksella.Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelin sairauksien sekä kipujen hoitamiseen naprapatiaa hyväksi käyttäen. Hoidan akuuttia sekä kroonista kipua erilaisin manuaalisin menetelmin sekä  valmennuksin.Hoidan nuorisosta vaariin, arkiliikkujasta urheilijaan.

Teen Kehotuksessa naparapatiaa, syvärentoutusta ja EFT-valmennusta. Lisäksi ohjaan Muistimatto-ryhmiä. Katso lisää palveluistani kotisivuiltani.