KIROPRAKTIIKKA

 

Kiropraktiikka keskittyy selkärangan ja kehon nivelten toiminnan palauttamiseen ja niiden yhteyteen hermoston paremman toiminnan saavuttamisessa. Samalla pyritään saavuttamaan yksilöllinen optimaalinen terveydellinen tila. Kiropraktiikalla saadaan hyviä hoitotuloksia niska-ja  alaselkäkipuihin, hartiajumeihin, liikeratojen puutoksiin, puutumisoireisiin, issiasvaivoihin, pääkipuihin ja moniin muihin vaivoihin. Kiropraktiikka sopii kaikenikäisille vastasyntyneistä vanhuuteen. Hoitovaste on hyvä raskaana oleville alaselkä- ja lantiokipuihin, jotka hoidetaan hellästi ja tarkasti huomioiden kehon muutokset uuden äärellä. Urheilijat voivat saavuttaa hermoston paremman vasteen avulla parempia tuloksia ja palautuminen on  nopeampaa. Kysy vastaanotolla lisää. Tervetuloa!

Kiropraktikot ovat Valviran rekisteröimiä ja hyväksymiä terveydenhuollon ammattilaisia jotka keskittyvät ihmisten hermosto-, tuki- ja liikuntaelin ongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

Suomessa toimivilla kiropraktikoilla on nimikesuoja, jota valvoo sosiaali- ja terveydenhuollon valvontavirasto Valvira. Nimikkeen käyttö edellyttää ammatinharjoittajalta kansainvälisesti hyväksytyn yliopisto-opinto-ohjelman suorittamista. Koulutusta ei järjestetä Suomessa.

Olen Kiropraktikko Oskari Mykkänen. Harjoitan kiropraktikon toimintaa päätoimisesti Hakaniemen Kiropraktiikassa, kerran kuukaudessa Pyhätunturilla ja keskiviikkoisin Lempäälässä.

Olen kahden teinitytön isä, entinen maajoukkuevalmentaja, ahtaaja ja urheilija.

Valmennushistoriastani ammennan edelleen tietoutta itsehoito-ohjeisiin ja silmä on edelleen tarkka kehon liikerata-analyysiin.

Kehosi on kokonaisuus, johon vaikuttaa oma historiasi niin liikunnallisella, ammatillisella kuin henkiselläkin puolella. Hoito muokkautuu aina yksilöllisesti sinun ja kehosi kertoman tarinan perusteella.

Ensikäynnillä käymme läpi historiasi ja teen ortopedisen ja neurologisen tutkimuksen tarpeesi mukaan.

Ensikäynti kestää yleensä 40-60 minuuttia ja jatkokäynti n.20 minuuttia. 

– Ensikäynnin hinta on 80€
– Jatkokäynti 70€

Voit ottaa minuun yhteyttä puhelimitse 0407099171 tai sähköpostitse kiroskari@gmail.com

www.facebook.com/KirOskari

Kiroskari, Kiropraktiikkaa sydän keskellä kämmentä.