KAUNEUSAKUPUNKTIO JA KOSMEETTINEN GUA SHA

 

KOSMEETTINEN GUA SHA

Gua sha on luonnollinen vaihtoehto kosmeettisille injektiohoidoille. Gua shassa hoidettavaa aluetta aluetta hangataan (gua = raaputtaa, hangata) lastalla, joka on yleensä valmistettu jade-kivestä, bian-kivestä tai luusta. Hoito on miellyttävä ja rentouttava.

Vaikutukset: soluväliaineen notkistaminen, jolloin solujen aineenvaihdunta ja nesteiden virtaus paranee, verenkierron ja lynfakierron vilkastuminen, fibroblastisolujen aktivointi ja hermoston rentoutuminen -> iho napakoituu, siloittuu ja vahvistuu, turvotus vähenee.

Gua sha -kivien lisäksi käytän Whamisan laadukasta luonnonkosmetiikkaa.

Hoidon hinta 65€ / 60min

KAUNEUSAKUPUNKTIO

Kauneusakupunktio on täysin luonnollinen vaihtoehto täyteaineille ja kemiallisille käsittelyille. Tarkoituksena on hyödyntää kehon omia voimia niin, että kollageenin ja elastiinin muodostuminen lisääntyvät sekä verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat. Käsittelyssä yhdistän muita kehon pisteitä tukemaan kokonaisvaltaista terveyttä, jotka valitsen henkilökohtaisen haastattelun perusteella.

Hoito auttaa iän tuomiin muutoksiin, kuten uurteisiin, kimmoisuuteen, leukalinjan kohentamiseen ja lihasten rakenteen elvyttämiseen. Hyviä tuloksia on saatu myös maksaläiskien ja erilaisten arpien, kuten aknearpien, hoidossa. Kauneuden lisäksi esimerkiksi unen laatu saattaa parantua, aineenvaihdunta lisääntyä ja tunnepuoli tasaantua.

Paras teho saavutetaan 10 kerran sarjahoitona noin kerran viikossa, jonka jälkeen voidaan tehdä ylläpitäviä hoitoja 4-6 viikon välein. Hoito kestää tunnin, ja tuntuu rentouttavalta.

Hoidon hinta 65€/ 60min

Kaikki vapaat ajat eivät välttämättä löydy ajanvarausjärjestelmästä.
Jos et löydä sopivaa aikaa, otathan yhteyttä

Leena Saha
044 0199094 / leena@yogart.fi

www.yogart.fi