FYSIOTERAPIA

Fysioterapia on ammattiala, jonka erityisosaamisalueita ovat liikkuminen, toimintakyky ja terveyden edistäminen.

Fysioterapeutin työ on asiakaslähtöistä ja näyttöön perustuvaa. Fysioterapeutin tehtävänä on edistää, palauttaa ja ylläpitää asiakkaan terveyttä, liikettä, liikkumista ja toimintakykyä. 

Fysioterapeutti on kuntoutualan ammattilainen ja terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka on suorittanut fysioterapeutin, lääkintävoimistelijan tai erikoislääkintävoimistelijan tutkinnon. Fysioterapeutin ammattinimikettä saa käyttää ja ammattia harjoittaa vain tutkinnon suorittanut fysioterapeutti. 

(Suomen fysioterapeutit 2022)

PALVELUT:

* Äitiysfysioterapia

* Lantionpohjafysioterapia

* Hieronta (klassinen-, raskausajan- sekä synnytyksen jälkeinen-, vauva- sekä lymfahieronta)

* Purentalihaskäsittely

* Fasciakäsittely

* Arpikäsittely

Jonna Välikangas

jonna.valikangas@hotmail.com / +358 50 4115837

Olen Jonna Välikangas. koulutukseltani olen fysioterapeutti (AMK) ja erikoistunut äitiys- ja lantionpohjanfysioterapiaan. Äitiysfysioterapiaan voit tulla suunnitellessasi raskautta, raskaana ollessasi tai synnytyksen jälkeen; oli synnytyksestä sitten viikkoja tai vuosia.

Lantionpohjanfysioterapiassa olen perehtynyt vulvallisiin. Voit varata vastaanotolleni ajan oli Sinulla haasteita tai toimintahäiriöitä, haluat toimia ennaltaehkäisevästi tai jokin asia mietityttää ja haluat tietää, missä mennään. Toki olet erittäin tervetullut muissakin asioissa, iästä
ja sukupuolesta riippumatta, oli huolesi mikä tahansa ja luulet, että voisin olla Sinulle avuksi.

Vastaanotollani voimme yhdessä miettiä, mistä tarjoamistani palveluistani Sinä hyötyisit eniten. Hoidan asiakkaitani aina kokonaisvaltaisesti asiakkaan toiveita ja ajatuksia kuunnellen ja kunnioittaen.