Akupunktio

AKUPUNKTIO

Akupunktio on perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoitomenetelmä, jonka päämäärä on saavuttaa kehon tasapaino eli terveys.

Hoidossa laitetaan muutamia neuloja kehon akupunktiopisteisiin, jotka valitaan henkilökohtaisen haastattelun perusteella.

Hoito soveltuu hyvin erilaisten kipujen hoitoon, kuten migreeni, niska- , hartia- ja nivelkipuihin sekä myös unettomuuteen, masennukseen ja suolistoperäisiin vaivoihin.

Voit kysyä lisää hoidon sopivuudesta. 

Hoidon hinta on 55€ (sis. alv 24%)

KAUNEUSAKUPUNKTIO

Kauneusakupunktio on täysin luonnollinen vaihtoehto täyteaineille ja kemiallisille käsittelyille. Tarkoituksena on hyödyntää kehon omia voimia niin, että kollageenin ja elastiinin muodostuminen lisääntyvät sekä verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat. Käsittelyssä yhdistetään muita kehon pisteitä tukemaan kokonaisvaltaista terveyttä. Pisteet valitaan henkilökohtaisen haastattelun perusteella.

Hoito auttaa iän tuomiin muutoksiin, kuten uurteisiin, kimmoisuuteen, leukalinjan kohentamiseen ja lihasten rakenteen elvyttämiseen. Hyviä tuloksia on saatu myös maksaläiskien ja erilaisten arpien, kuten aknearpien, hoidossa. Kauneuden lisäksi esimerkiksi unen laatu saattaa parantua, aineenvaihdunta lisääntyä ja tunnepuoli tasaantua.

Paras teho saavutetaan 10 kerran sarjahoitona noin kerran viikossa, jonka jälkeen voidaan tehdä ylläpitäviä hoitoja 4-6 viikon välein. Hoito kestää tunnin, ja tuntuu rentouttavalta.

Hoidon hinta on 65€  (sis. alv. 24%)

Kauneusakupunktiossa käytetään pieniä erikoineuloja ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa.

Varaa aika TÄSTÄ

Kaikki vapaat ajat eivät välttämättä löydy ajanvarausjärjestelmästä.

Jos et löydä sopivaa aikaa, otathan yhteyttä

Leena Saha

044 0199094 / leena@yogart.fi

www.yogart.fi